Cine suntem?

Suntem liderul european de servicii de infrastructura telecom


O companie castigatoare

Cel mai mare furnizor de servicii de infrastructura de telecomunicatii din Europa, Circet opereaza intr-un sector in plina expansiune, sustinut de investitii masive pentru implementarea traficului de foarte mare viteza fix ​​si mobil. Pionier in managementul de proiecte la cheie, Circet ofera o gama larga de servicii personalizate, inclusiv inginerie, implementare, instalare si intretinere a retelelor de telecomunicatii cu tehnologie completa. Prezent in Europa si Africa de Nord, Circet serveste furnizori si producatori de servicii de telecomunicatii de varf, guverne și actori locali care lucreaza pentru reducerea decalajului digital rural, companiile mari private și detinute de guvern, precum și orasele inteligente (smart city) care dețin infrastructuri de rețea.

De la crearea sa, Circet a crescut datorita expertizei puternice si unei politici confirmate de satisfactie a clientilor si valorilor care il conduc, facandu-l partenerul preferat pentru proiectele de telecomunicatii. Compania a cunoscut o crestere foarte puternica, atat din punct de vedere organic, cat si extern, punctata de numeroase consolidari cu companii recunoscute pe piata lor.

 

Circet in Romania

Acum, in Romania, prin intermediul filialei noastre Circet Romania, de la inceputul anului 2020, suntem incantati sa propunem portofoliul nostru larg si inovator de solutii administratiilor, operatorilor si principalilor actionari ai pietei de telecomunicatii din Romania.

Operational pana la sfarsitul anului 2020, Academia noastra Circet situata in Dragomiresti Vale va pregati lucratori romani pentru piata interna si lucratori romani si balcanici pentru filialele noastre din intreaga lume.

Vom ridica nivelul persoanelor deja calificate sau vom converti in specialisti in telecomunicatii persoanele care cauta noi oportunitati.

Esentialul Circet in 2023